Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Paleis Huis ten Bosch na de renovatie

Paleis Huis ten Bosch is gisteren (donderdag) officieel in gebruik genomen na de renovatie. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima ontvingen in de middag staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties op het paleis in Den Haag. Het koningspaar bedankte via de staatssecre...

Zien: Paleis Huis ten Bosch na de renovatie

Paleis Huis ten Bosch is gisteren (donderdag) officieel in gebruik genomen na de renovatie. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima ontvingen in de middag staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties op het paleis in Den Haag.

Het koningspaar bedankte via de staatssecretaris het werk van het Rijksvastgoedbedrijf, de ondernemers en alle anderen die betrokken waren bij de renovatie.

Historische stucplafonds

Bij de renovatie, die in 2014 is gestart, zijn uiteindelijk het dak en de bordestrap vervangen en onder meer de historische stucplafonds en de gevel gerenoveerd. Daarnaast zijn asbest en houtrot verwijderd en technische installaties vernieuwd.

Beatrix

Het was ruim dertig jaar geleden dat Paleis Huis ten Bosch voor het laatst grondig was gerenoveerd. Dat gebeurde vlak voordat de toenmalige koningin Beatrix haar intrek nam.