Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Máxima is terug in Nederland!

Ze heeft een alleszins drukke paar dagen achter de rug in Ethiopië, maar vandaag (donderdag) is Máxima weer op Nederlandse bodem. En mag ze gelijk wéér aan de bak. De koningin opende vanmiddag de nieuwe werf van Feadship, in de haven van Amsterdam. De opening is onderdeel van de viering van het 1...

Zien: Máxima is terug in Nederland!

Ze heeft een alleszins drukke paar dagen achter de rug in Ethiopië, maar vandaag (donderdag) is Máxima weer op Nederlandse bodem. En mag ze gelijk wéér aan de bak.

De koningin opende vanmiddag de nieuwe werf van Feadship, in de haven van Amsterdam. De opening is onderdeel van de viering van het 170-jarig jubileum van Royal Van Lent Shipyard. De werf maakt het mogelijk om in Amsterdam langere en grotere jachten te bouwen en onderhouden.

Máxima kreeg een rondleiding langs de kade, waar een vloot historische jachten ligt. Ook sprak ze met medewerkers van Royal van Lent over hun werk. Ze koos daarbij voor een prachtige look van Natan.

Morgen is de koningin jarig, en ook dan is ze gewoon op pad. Ze voegt zich bij Willem-Alexander voor de viering van 100 jaar Kiesrecht in de Ridderzaal.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in