Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: koningspaar in de Betuwe

Ons koningspaar is vandaag op streekbezoek in de Betuwe. En dat ziet er zo uit. De koning en koningin gaan vandaag (woensdag) op bezoek in Opheusden, Tiel, Geldermalsen en Culemborg om de economie van de Betuwe van dichtbij te bewonderen. Het gaat daar namelijk zó goed, dat ondernemers moeite heb...

Zien: koningspaar in de Betuwe

Ons koningspaar is vandaag op streekbezoek in de Betuwe. En dat ziet er zo uit.

De koning en koningin gaan vandaag (woensdag) op bezoek in Opheusden, Tiel, Geldermalsen en Culemborg om de economie van de Betuwe van dichtbij te bewonderen. Het gaat daar namelijk zó goed, dat ondernemers moeite hebben om voldoende en geschoolde werknemers te vinden. 

Willem-Alexander en Máxima begonnen het bezoek op het gemeentehuis van Opheusden, en gaan daar onder andere naar een laanboomkwekerij. In de loop van de middag worden ze ook verwacht bij een bedrijvenpark, een perenproeftuin en het stadhuis van Culemborg, waar ze in gesprek gaan met lokale jongeren.

Het is een alleszins drukke dag voor het koningspaar. In de vooravond ontvangt de koning de Chinese vicepresident Wang Qishan op Paleis Noordeinde, en 's avonds melden de koning en koningin zich alweer bij Theater Amsterdam voor de openingsvoorstelling van het 72e Holland Festival.

Vanavond zie je de foto's van Máxima's vaak spetterende aankomst in Amsterdam natuurlijk hier, op Nouveau.nl.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in