Willem-Alexander en Máxima zijn in Amsterdam voor de opening van het Holland Festival. En dat ziet er feestelijk uit.

In Theater Amsterdam gaat het festival vandaag (woensdag) van start met het muziektheaterstuk The Head & The Load, van de Zuid-Afrikaanse kunstenaar William Kentridge. En ons koningspaar is, traditiegetrouw, bij die openingsvoorstelling. Date night!

Article continues after the ad

The Head & The Load vertelt het verhaal van de bijna twee miljoen Afrikanen die in de Eerste Wereldoorlog als dragers zijn gebruikt door de Britten, de Fransen en de Duitsers. De voorstelling is een combinatie van zang, muziek, dans, schaduwspel en filmprojectie. 

Dé outfit

Onze Máxima schittert in een gouden outfit van een van haar favoriete designers, Claes Iversen. Haar look is mooi gestyled met gouden oorbellen. Prachtig én stijlvol, zoals we van onze Koningin gewend zijn. 

Het Holland Festival is een internationaal podiumkunstenfestival dat elk jaar plaatsvindt in Amsterdam. De 72ste editie loop tot en met 23 juni.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in