Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Ariane's fietsfoto

Eerst was er de video, maar nu is er dan ook de officiële, door huisfotograaf papa gemaakte, foto van Ariane die naar de middelbare school gaat. Het is inmiddels traditie dat onze koning de maandag van de allereerste brugklasdag klaar staat op de oprit om trots een foto te maken van zijn meiden d...

Zien: Ariane's fietsfoto

Eerst was er de video, maar nu is er dan ook de officiële, door huisfotograaf papa gemaakte, foto van Ariane die naar de middelbare school gaat.

Het is inmiddels traditie dat onze koning de maandag van de allereerste brugklasdag klaar staat op de oprit om trots een foto te maken van zijn meiden die wegfietsen. Maar vanochtend werden we juist getrakteerd op een video. Op de foto moesten we tot nu wachten. Wellicht wou de jonge prinses bij thuiskomst eerst even goedkeuring geven?

Vers van de pers: Ariane!

Alexia

Amalia

Die van Amalia en Alexia nam hij de afgelopen jaren nog bij de groene Eikenhorst in Wassenaar, maar Ariane vertrok vanochtend vanuit Huis ten Bosch in Den Haag. Dat vroeg om een iets andere aanpak: papa stond ditmaal met de iPhone op videostand klaar om de prinses uit te zwaaien.

Wat een prachtige koninklijke familie hebben we toch.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in