Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Ariane naar school

Zitten we te wachten op de eerste middelbare scholieren-foto van prinses Ariane, pakt papa Willem-Alexander het anders aan: hij maakte vanochtend (maandag) een filmpje van zijn uitvliegende jongste dochter. Een foto van Ariane met rugtas op de fiets komt misschien later vandaag nog, maar de konin...

Zien: Ariane naar school

Zitten we te wachten op de eerste middelbare scholieren-foto van prinses Ariane, pakt papa Willem-Alexander het anders aan: hij maakte vanochtend (maandag) een filmpje van zijn uitvliegende jongste dochter.

Een foto van Ariane met rugtas op de fiets komt misschien later vandaag nog, maar de koning stond vanochtend (vast geflankeerd door mama Máxima) te stralen van trots voor Huis ten Bosch. Om te filmen hoe zijn jongste dochter voor het eerst naar de middelbare school fietste.

Ariane gaat vanaf vandaag naar dezelfde middelbare school als haar zussen Amalia en Alexia. Hier lees je alles over hun eerdere schoolgangen. En mocht die beroemde foto van Ariane alsnog komen (vast, toch?) dan vind je 'm uiteraard ook hier op Nouveau.nl.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in