Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wow, wat straalt prinses Margriet!

Lekker hoor, zo'n roze powerpak. Prinses Margriet is lekker bezig deze week. Eerst ontving ze op Huis ten Bosch samen met de koning de medaillewinnaars van de Paralympische Spelen. En gisteren (woensdag) was er dit fijne standbeeld-onthulmomentje. HKH toog naar Oisterwijk om een standbeeld te ont...

Wow, wat straalt prinses Margriet!

Lekker hoor, zo'n roze powerpak.

Prinses Margriet is lekker bezig deze week. Eerst ontving ze op Huis ten Bosch samen met de koning de medaillewinnaars van de Paralympische Spelen. En gisteren (woensdag) was er dit fijne standbeeld-onthulmomentje.

HKH toog naar Oisterwijk om een standbeeld te onthullen ter ere van alle zorgmedewerkers en als herdenking aan de slachtoffers van de pandemie. Het standbeeld staat in de Oisterwijkse Bossen en Vennen, Groot Speijck van Natuurmonumenten.

Een indrukwekkend bronzen beeld, maar het was de prinses zelf die alle ogen naar zich toe trok. In dit spetterende roze broekpak, keurig in de accessoires en met een betoverende glimlach.

Leuk om te zien.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in