Onze prachtige koningin zet in Pakistan haar beste VN-beentje voor. En doet dat tijdens een werkbezoek vandaag (woensdag) uiterst kleurrijk.

Koningin Máxima is in het Pakistaanse Lahore op bezoek bij een supermarkt op de Ghalib-markt. En toverde voor deze on the go-gelegenheid een uiterst kleurrijk design van Altuzarra uit haar koffer. Plus: die riem! Die laarzen!

Deze prachtige asymmetrische jurk (haar tweede in korte tijd) combineerde ze met haar vertrouwde Chanel-tas, losse haren en een stralende lach. Het is wel te zien dat onze koningin ontzettend geniet van veldbezoeken waarbij ze echte mensen mag ontmoeten.

Article continues after the ad

Dit meisje had helemaal geluk en scoorde een selfie met Majesteit.

In Pakistan zijn ze sinds Máxima maandag arriveerde al vol van het bezoek van de koningin. Ze was zelfs even trending topic op Twitter, en de lokale kranten staan vol met haar bezoek. Máxima is in Pakistan namens de VN, om te praten over toegang tot financiële diensten voor de bevolking.

Aan het einde van deze werkdag vertrekt de koningin weer naar Nederland. Wij hebben genoten.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in