Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wow: Máxima bij filmpremière

Ons prachtige koningspaar kwam gisteravond (maandag) onaangekondigd naar de première van de natuurfilm Galapagos: Hope for the Future. En daar pakten ze stevig voor uit. Van Máxima's rode lip, metallic broek, fluwelen top en opvallende oorhangers tot de smoking (!) en natuurlijk De Baard van de k...

Wow: Máxima bij filmpremière

Ons prachtige koningspaar kwam gisteravond (maandag) onaangekondigd naar de première van de natuurfilm Galapagos: Hope for the Future. En daar pakten ze stevig voor uit.

Van Máxima's rode lip, metallic broek, fluwelen top en opvallende oorhangers tot de smoking (!) en natuurlijk De Baard van de koning: de koning en koningin misstonden niet tussen de sterren bij Tuschinski.

Sterker nog: het zoemde op de rode loper toen het koningspaar plotsklaps naar de ingang schreed tussen bekende koppen zoals Isa Hoes, Annechien Steenhuizen en Ronan Keating. Die laatste twee namen de Engelstalige en Nederlandstalige voiceovers voor rekening.

Galapagos: Hope for the Future gaat over de Galapagoseilanden waar Charles Darwin zijn evolutietheorie onderzocht. Het bijzondere ecosysteem van de eilanden wordt bedreigd door klimaatverandering.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in