Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Willem-Alexander & Máxima: dans, een smoking én een zomerse Etro!

Koninklijk paar viert 60 jaar Nationaal Ballet. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren vanavond bij het gala ter ere van het zestigjarig bestaan van Het Nationale Ballet in Amsterdam. Het was de feestelijke afsluiting van het jubileumseizoen waaraan tweehonderd dansers meewerken. (c) PP...

Willem-Alexander & Máxima: dans, een smoking én een zomerse Etro!

Koninklijk paar viert 60 jaar Nationaal Ballet.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren vanavond bij het gala ter ere van het zestigjarig bestaan van Het Nationale Ballet in Amsterdam. Het was de feestelijke afsluiting van het jubileumseizoen waaraan tweehonderd dansers meewerken.

(c) PPE Agency

HM droeg een feestelijke Etro die ze negen jaar geleden debuteerde bij een bezoek aan de Antillen.  

(c) PPE Agency

En bijpassende oorbellen. Het gala opende traditiegetrouw met een défilé, waarbij alle dansers van Het Nationale Ballet, de dansers van de Junior Company van het gezelschap en alle leerlingen en studenten van de Nationale Balletacademie zich aan het publiek presenteren.

Daarna volgde diverse korte optredens van choreografen die belangrijk zijn voor Het Nationale Ballet. Na afloop van het gala had het Koninklijk Paar een informele ontmoeting met de artiesten.

Openingsfoto (c) ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in