Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Willem-Alexander doet aanzoek nog eens over!

Aaah – Valentijnsmomentje! Hoe ging het er ook alweer aan toe bij het Oranje Aanzoek van januari 2001? Het was koud, Willem-Alexander vond dat Máxima ook op natuurijs moest leren schaatsen en ze krasten er lustig op los op een vijver bij Paleis Huis ten Bosch, tot verkleumde Máxima wel weer naar ...

Willem-Alexander doet aanzoek nog eens over!

Aaah – Valentijnsmomentje!

Hoe ging het er ook alweer aan toe bij het Oranje Aanzoek van januari 2001? Het was koud, Willem-Alexander vond dat Máxima ook op natuurijs moest leren schaatsen en ze krasten er lustig op los op een vijver bij Paleis Huis ten Bosch, tot verkleumde Máxima wel weer naar binnen wilde, richting warme chocolademelk.

Dat was het moment waarop Willem-Alexander haastig naar de kant moest klunen waar hij rode rozen en champagne had verstopt, om even later op de proppen te komen met de beroemde verlovingsring met de Oranje diamant.

'Uiteindelijk komt de zin er nooit zo uit als je echt van tevoren denkt'

Willem-Alexander had zich van tevoren goed voorbereid. “Ik heb eindeloos geoefend op wat ik wilde zeggen, maar uiteindelijk komt de zin er nooit zo uit als je echt van tevoren denkt,"  zei hij er later over. "Maar ik zei iets in de trant van: ik vraag dit voor de eerste keer in mijn leven en de enige keer.”