Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wild Thing! Royal econome Máxima in dierenprint

Jungleprint, rode jas – sassy Queen! Het was een van HM's eerste pet projects: Qredits, bekend om microfinanciering in eigen land. En dat is een succes: Máxima gaf vandaag een korte toespraak tijdens ‘Op Stoom met Qredits’, ter gelegenheid van het 25.000ste krediet. Qredits biedt als non-profit k...

Wild Thing! Royal econome Máxima in dierenprint

Jungleprint, rode jas – sassy Queen!

Het was een van HM's eerste pet projects: Qredits, bekend om microfinanciering in eigen land. En dat is een succes: Máxima gaf vandaag een korte toespraak tijdens ‘Op Stoom met Qredits’, ter gelegenheid van het 25.000ste krediet.

Qredits biedt als non-profit kredietorganisatie training, coaching, ondernemerstools en bedrijfskredieten tot 250.000 euro aan (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Ook aan hen die geen toegang hebben tot diensten via het reguliere circuit. Zo kunnen zij economische, financiële en sociale onafhankelijkheid verkrijgen.

Tijdens het programma vanuit een studio in Den Haag werd het 25.000e krediet van de stichting verstrekt aan een startende ondernemer.

Koningin Máxima was bij het evenement aanwezig als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en droeg een nieuwe Natan. 

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in