Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wil je zien: Beatrix regent weg

Hè, lekker, in december even naar Saba. Prinses Beatrix zal zich vast verheugd hebben op een paar iets warmere dagen. Maar bij aankomst vandaag (donderdag) was het er allesbehalve tropisch. Het had nog even wat voeten in aarde om op Saba te geraken, want rondom de aankomst van prinses Beatrix was...

Wil je zien: Beatrix regent weg

Hè, lekker, in december even naar Saba. Prinses Beatrix zal zich vast verheugd hebben op een paar iets warmere dagen. Maar bij aankomst vandaag (donderdag) was het er allesbehalve tropisch.

Het had nog even wat voeten in aarde om op Saba te geraken, want rondom de aankomst van prinses Beatrix was de luchthaven van het eiland zelfs korte tijd dicht door het slechte weer. Ook de mooie uitzichten hielden geen rekening met koninklijk bezoek.

Gelukkig is Beatrix de beroerdste niet en leek ze buitengewoon vrolijk aan te komen, stevig ingesnoerd in waterdichte jas.

De regen ging uiteindelijk liggen, waarna de prinses net zo vrolijk doorstoomde met een bezoek aan lokale vissers. Morgen is onze voormalig koningin de hele dag op Sint Eustatius waar het, zo hopen we toch echt voor Majesteit, misschien iets traditioneler weer is.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in