Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

WA: koning, piloot én amateurfotograaf

Al zijn portretten bij elkaar! Koning Willem-Alexander is iemand die de dingen graag zelf in de hand houdt. Zijn aversie tegen de pers speelt wellicht een rol in zijn  enthousiasme om de mijlpalen van zijn gezin zoveel mogelijk zelf vast te leggen. Leuk is weer wel dat vrouw en dochters net even ...

WA: koning, piloot én amateurfotograaf

Al zijn portretten bij elkaar!

Koning Willem-Alexander is iemand die de dingen graag zelf in de hand houdt. Zijn aversie tegen de pers speelt wellicht een rol in zijn  enthousiasme om de mijlpalen van zijn gezin zoveel mogelijk zelf vast te leggen.

Leuk is weer wel dat vrouw en dochters net even wat meer onbevangen naar hem kijken dan naar een professionele fotograaf, zoals giechelende Alexia op haar op-naar-kostschool-portret. Een overzicht van het steeds beter wordende oeuvre van ZM!

Ariane, 2007.

De dochters tijdens een vakantie in Argentinië. 

Alexia tijdens een vakantie in 2007.

Amalia, 2012 - niet de beste belichting, wel cute

En dat geldt ook voor deze van Ariane. 

Eerste schooldag op de middelbare school? ZM stond klaar om het vast te leggen - heerlijk, die slaperige koppies. 

Amalia's Sweet Sixteen, in 2019. She's on to him!

Zowel Willem-Alexander als Máxima stonden als een malle af te drukken op het dak toen geslaagde Amalia haar rugzak in de vlaggenmast hees, dus wie deze foto gemaakt heeft? We gokken op haar vader. 

Héél geslaagd: de foto's die hij maakte ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van Máxima: de liefde spat eraf. 

En zijn meest recente: prinses Alexia op weg naar kostschool in Wales. 

Foto's (c) ZM / RVD

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in