Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

WA en Máxima laten paleis zien in Klokhuis

Zo leuk zag je Noordeinde nog nooit. Heb je even een kwartiertje liggen, dan hebben wij een topper van een kijktip voor je: gisteravond (dinsdag) was Het Klokhuis namelijk op bezoek bij Paleis Noordeinde. In de aflevering zie je niet alleen mooie plaatjes van de grandeur van het werkpaleis van ko...

WA en Máxima laten paleis zien in Klokhuis

Zo leuk zag je Noordeinde nog nooit.

Heb je even een kwartiertje liggen, dan hebben wij een topper van een kijktip voor je: gisteravond (dinsdag) was Het Klokhuis namelijk op bezoek bij Paleis Noordeinde.

In de aflevering zie je niet alleen mooie plaatjes van de grandeur van het werkpaleis van koning Willem-Alexander en koningin Máxima (De balzaal! De Indische Zaal!), maar komen ook Willem-Alexander en Máxima zelf nog even voorbij.

Zo vertelt de koning over zijn favoriete Noordeinde-herinnering (zijn verlovingsaankondiging) en geeft Máxima (geflankeerd door particulier secretaris Xiaoling Wu) eerlijk toe dat ze soms naar het paleis fietst om te werken, maar die dag met de auto ging omdat ze 'te laat' was. LOL.

Het kijken echt even waard, voor het Oranje-charmeoffensief en de mooie plaatjes.

Je vindt de uitzending hier. Mocht je alleen in de markt zijn voor ons koningspaar, spoel dan even door naar 10.30.

Beeld: Brunopress/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in