En HM trok haar breedste riem óóit uit de kast.

Gezellig samen op pad. De Oranjes togen vanmiddag naar Hilversum voor het Oranje Fonds.

Als beschermpaar doen ze voor het Oranje Fonds wel vaker iets met z'n twee, en dat is eigenlijk altijd leuk om te zien. Zeker na de laatste openbare interactie tussen ons koningspaar...

...waren wij benieuwd naar de blikken tussen Máxima en Willem-Alexander tijdens het uitreiken van certificaten aan organisaties die meedoen aan het Groeiprogramma van het fonds.

Article continues after the ad

Het Groeiprogramma heeft als doel het vergroten van de professionaliteit van ondernemingen met een sociale doelstelling en het vergroten van het maatschappelijk effect van het sociale initiatief. Precies in het straatje van WA en Máxima, kortom. Die duidelijk altijd verknocht zijn aan hun eigen fonds.

De koning en koningin spraken met deelnemers over hun ervaringen, waarvan een aantal ze ongetwijfeld bekend voor zal zijn gekomen. In de loop der jaren zijn ze bij verschillende van de projecten op visite geweest.

Voor de gelegenheid trok HM een pantalon van Natan uit de kast die we pasgeleden óók al te zien kregen (toen met een andere top). Dat is momenteel helemaal haar stijl trouwens: stukken snel recyclen, soms met slechts een paar dagen er tussen.

Wij vonden de look met de witte top toch geslaagder maar groot voordeel van de groene top is natuurlijk De Riem, die zelfs voor Koningin Máximale Riemsbreedte enorm is.

Beeld: Brunopress/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in