Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

'Villa Eikenhorst te huur'

Een onverwachte verschijning op Funda: daar stond Villa Eikenhorst - de oude woning van het koningspaar dus - ineens te huur aangeboden. De Eikenhorst 4 zou ongeveer 10.000 euro per maand aan huur in het laatje moeten brengen. En de lucky huurder moet wel even 20.000 euro borgsom neertellen. Klin...

'Villa Eikenhorst te huur'

Een onverwachte verschijning op Funda: daar stond Villa Eikenhorst - de oude woning van het koningspaar dus - ineens te huur aangeboden.

De Eikenhorst 4 zou ongeveer 10.000 euro per maand aan huur in het laatje moeten brengen. En de lucky huurder moet wel even 20.000 euro borgsom neertellen.

Klinkt het als een broodje aap? Niet geheel toevallig kwam de villa op 1 april op Funda te staan, al stond hij er dinsdag de 2e 's ochtends nog steeds op. Inmiddels is het huis verwijderd. Een publiciteitsstunt van een makelaar, of misschien van Funda zelf? Goed gevonden is het wel.

Willem-Alexander, Máxima en hun drie meiden verhuisden eerder dit jaar van Wassenaar naar Den Haag, waar ze in Huis ten Bosch zijn gaan wonen. Wat er wél met hun oude thuisbasis gebeurd is niet duidelijk. Het blijft eigendom van de koning. 

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in