Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

VIDEO: Lech 2020 — veel gegiebel, veel gezelligheid (en het k**-woord)

De Oranjes zoeven inmiddels de berg af, maar vanochtend werd er uitgebreid tijd gemaakt voor de jaarlijkse fotosessie. En dat zag er zo uit. Wat een prachtige plaatjes leverde het weer op, de jaarlijkse winterfotosessie van Willem-Alexander, Máxima en hun meiden, én prinses Beatrix, prins Constan...

VIDEO: Lech 2020 — veel gegiebel, veel gezelligheid (en het k**-woord)

De Oranjes zoeven inmiddels de berg af, maar vanochtend werd er uitgebreid tijd gemaakt voor de jaarlijkse fotosessie. En dat zag er zo uit.

Wat een prachtige plaatjes leverde het weer op, de jaarlijkse winterfotosessie van Willem-Alexander, Máxima en hun meiden, én prinses Beatrix, prins Constantijn, prinses Laurentien en hun gezin.

Maar minstens net zo leuk als al dat Oranje-watching (Wat straalde Amalia! Wat zag de koning er trots uit! Wat een liefde!) in fotovorm is natuurlijk het videomateriaal dat ons bereikt vanuit Lech.

Geniet hieronder mee van de behind the scenes van de fotosessie, met volop gegiebel van de prinsessen en hun neefje en nichtjes, een relaxte en oh zo verliefd ogende Máxima, Alexia die zich in de tweede video een niet zo royal (maar zó begrijpelijk) woord laat ontschieten als ze haar stokken verliest en meer.

Beeld en video: BrunoPress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in