De prinses werkt in een kledingwinkel in Amsterdam.

De meningen zullen verdeeld zijn, dat zeggen we direct. Want op de video die De Telegraaf opnam met de lookalike van prinses Alexia is echt wel te zien dat de vrouw in kwestie (Rosa Wanders) een stukje ouder is. En echt niet continu een kopietje lijkt van de middelste dochter van Willem-Alexander en Máxima.

Toch trappen een aantal voorbijgangers er volledig in, en geeft Rosa zelf ook aan zeker eens in de week de vergelijking te horen. "Maar ik ben ouder, dus eigenlijk lijkt ze op mij", grapt ze zelfs.

Maar wie haar Instagram-account ziet, waarschijnlijk precies hoe de krant bij haar in de kledingwinkel eindigde, ziet dat zij wel degelijk veel wegheeft van de prinses. Vooral de lokken, zo geeft Rosa ook ruiterlijk toe.

Article continues after the ad

Het is niet de eerste keer dat een van de prinsessen een goede lookalike blijkt te hebben: in 2020 ontdekten we in Nederland online ook al onderstaande dubbel van kroonprinses Amalia, de toen zestienjarige Anne-Roos. Nu Ariane nog en we hebben de set compleet.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in