Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

VIDEO: Alexia heeft een lookalike

De prinses werkt in een kledingwinkel in Amsterdam. De meningen zullen verdeeld zijn, dat zeggen we direct. Want op de video die De Telegraaf opnam met de lookalike van prinses Alexia is echt wel te zien dat de vrouw in kwestie (Rosa Wanders) een stukje ouder is. En echt niet continu een kopietje...

VIDEO: Alexia heeft een lookalike

De prinses werkt in een kledingwinkel in Amsterdam.

De meningen zullen verdeeld zijn, dat zeggen we direct. Want op de video die De Telegraaf opnam met de lookalike van prinses Alexia is echt wel te zien dat de vrouw in kwestie (Rosa Wanders) een stukje ouder is. En echt niet continu een kopietje lijkt van de middelste dochter van Willem-Alexander en Máxima.

Toch trappen een aantal voorbijgangers er volledig in, en geeft Rosa zelf ook aan zeker eens in de week de vergelijking te horen. "Maar ik ben ouder, dus eigenlijk lijkt ze op mij", grapt ze zelfs.

Maar wie haar Instagram-account ziet, waarschijnlijk precies hoe de krant bij haar in de kledingwinkel eindigde, ziet dat zij wel degelijk veel wegheeft van de prinses. Vooral de lokken, zo geeft Rosa ook ruiterlijk toe.