Tijdens de Nationale Herdenking zagen we een ingetogen Máxima, maar voor het 5-mei-concert mochten de remmen weer los. Onze fashion queen is na haar Griekse vakantie weer helemaal back in business.

Willem-Alexander en Máxima togen vanavond naar de Amsterdamse Amstel om het 5 mei-concert bij te wonen, de officiële afsluiting van de nationale viering van de bevrijding.

Voor de feestelijke (maar koude!) gelegenheid trok Máxima een chique rode outfit met een satijnen top (zou het een Natan zijn?) en een wijduitlopende broek uit de kast. Wat een plaatje! Geen wonder dat Valentino-rood een van Máxima's lievelingskleuren is.

De verwachtingen waren hooggespannen, want onze koningin kiest op 5 mei wel vaker voor een topoutfit, zoals je hier nog eens terug kunt zien. De kou hield haar vanavond niet tegen. Gewapend met een bijpassende rode mantel, sjaal én handschoenen nam ze plaats op haar front row-plekje aan het water.

Article continues after the ad

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in