De bestgelezen 'Máxima-stukken' van 2020 nog eens op een rij.

Alles wat wij op Nouveau.nl over Máxima en haar meiden schrijven wordt eigenlijk goed gelezen, want jullie zijn als lezeressen van Nouveau al net zo dol op HM als wij op de redactie. Maar zoals altijd, waren er natuurlijk uitschieters. Onze top vijf van 2020.

Article continues after the ad

5 - Zo woont Máxima's bestie

Toen Mariska Dietz haar huis op Funda zette, móésten we gewoon even binnenkijken. Niet in de laatste plaats omdat de interieurontwerpster ook Huis ten Bosch flink onder handen schijnt te hebben genomen.

4 - Nog even over Máxima's bureau

De eerste lockdown betekende dat we meer en meer binnen mochten kijken op het kantoor van HM. En daar troffen we toch best wat spraakmakende spulletjes aan...

3 - Alexia's eerste cover

De zomerfotosessie is elk jaar goed voor meer buitenlandse aandacht voor de drie A's, maar met haar legendarische blikken wist Alexia haar eerste heuse cover te scoren, in Argentinië nog wel.

2 - Waar vieren de Oranjes kerst? (Little did we know...)

Na het debacle Griekenland vroeg iedereen zich af wat de Oranjes met hun volgende vakantie zouden doen. Zouden ze - GASP - thuisblijven? Met wat we toen nog niet wisten, kunnen we inmiddels een boek vullen.

1 - Ophef over Amalia op Argentijnse bodem

Dat het Argentijnse blad Caras de prachtige foto's van de zomerfotosessie aanschoot om Amalia 'plus-size' te noemen schoot bij veel Nederlanders maar vooral veel Argentijnen helemaal in het verkeerde keelgat. Het blad maakte uiteindelijk excuses, maar niet voordat Amalia trending topic werd in het Argentijnse.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in