Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Van deze nieuwe Amalia-site worden we vrolijk!

Lekker lezen wat er allemaal speelt rondom kroonprinses Amalia. Amalia is razendpopulair, daar weten we bij Nouveau alles van. We berichten dan ook graag en veel over onze kroonprinses, die op 7 december 18 wordt. Naast een boek van Claudia de Breij over de oudste dochter van Willem-Alexander en ...

Van deze nieuwe Amalia-site worden we vrolijk!

Lekker lezen wat er allemaal speelt rondom kroonprinses Amalia.

Amalia is razendpopulair, daar weten we bij Nouveau alles van. We berichten dan ook graag en veel over onze kroonprinses, die op 7 december 18 wordt.

Naast een boek van Claudia de Breij over de oudste dochter van Willem-Alexander en Máxima (vanaf 16 november verkrijgbaar) gaat er vandaag ook een fonkelnieuwe nieuwssite de lucht in: All Things Amalia. We vroegen de makers waarom zij hun pijlen helemaal op onze kroonprinses richten.

Een site alleen over Amalia, waarom hebben jullie daarvoor gekozen?

Ella Vermeulen: “Nu Amalia 18 wordt, verandert er veel in haar leven. En niet alleen op papier. Ze komt veel meer in de spotlights te staan, zal ook in haar gap year al mondjesmaat royal taken gaan uitvoeren. Volgend jaar is ze aanwezig bij Prinsjesdag, haar rol tijdens een evenement als Koningsdag wordt prominenter. Interessant om te zien hoe ze dat allemaal gaat doen, en hoe zij zich neer gaat zetten als dé kroonprinses.”

Claudia Witteveen: “In het boek van Claudia de Breij komt Amalia voor het eerst écht uitgebreid aan het woord over haar kijk op het leven. De laatste tijd laat het Koninklijk Huis via Instagram ook steeds iets meer zien van Amalia. Wij verwachten dat zij vanaf december steeds meer in het voetlicht komt, met een grotere online presence. Dat schreeuwde wat ons betreft om een eigen site waar alles Amalia, All Things Amalia, aan bod komt.”

Jullie zijn ook het royaltytandem achter Nouveau.nl, waar eveneens veel Amalia-nieuws te lezen valt. Wat bericht je dan net anders op All Things Amalia?

Claudia: “Op Nouveau.nl richten we ons in eerste instantie op koningin Máxima, die natuurlijk perfect binnen de doelgroep van de site en het magazine past. Amalia is onder Nouveau-lezers ook heel populair, merkten we. Zij overschrijdt eigenlijk elke doelgroep, heel veel verschillende mensen vinden haar leuk en interessant. Juist daarom vinden wij het leuk om over Amalia te berichten voor een zo breed mogelijke groep mensen. Iedereen die iets heeft met Amalia kan bij ons terecht. Of het nou de mode is die aanspreekt, of haar persoonlijkheid, of haar plekje binnen de andere Europese royals. Doordat we ons helemaal op Amalia gaan richten, verwachten we een completer plaatje van de kroonprinses te kunnen bieden.”