Samen met Willem-Alexander het land in, altijd goed.

Het royal schema loopt weer vol en dit is een agendapunt om naar uit te kijken. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen dinsdag 14 september een streekbezoek aan het zuidelijk deel van Salland in Overijssel.

Willem-Alexander en Máxima bezoeken de gemeenten Deventer, Raalte en Olst-Wijhe. Het streekbezoek staat in het teken van het vermogen van de regio om zich steeds aan nieuwe omstandigheden aan te passen door samen te werken.  

Streekbezoeken zijn altijd goedgevuld en bieden veel interactie, Team Oranje is altijd op haar best op dit soort aangelegenheden, kijk maar naar deze fijne foto's (en looks) van eerdere streekbezoeken!

Article continues after the ad

2014

Streekbezoek Achterhoek. Er lijkt een identificatieproces gaande te zijn, wat grappig is, want wie kent WA nu niet?

Kop van Noord-Holland. Het thema was telen, dus kersen in HM's oren en een boeket met koolbladeren. Alleen in Nederland, mensen…

… en uiteraard werd er gevaren. Love de hoed, heel Willy Wonka!

2015

Veenkoloniën: wat een beetje kleur al niet kan doen.  

Zeeuw-Vlaanderen liet ons de combinatie van geel met beige overpeinzen. Niemand was er erg enthousiast over.

In antraciet naar de mijnstreek in Limburg – het was niet de meest stralende keuze ooit...

Maar dit was wel een adorable moment: even een ontsnapte peuter retourneren aan haar moeder.  

2016

In West-Brabant leerde HM dat in een zee van mannen in pakken het wonderen doet om niet ook voor een donkere look te gaan.

2016

Noordwest-Friesland – iets met koetsen en Friese paarden. Het had een hoog Koningsdaggehalte!

2017

Twente: de koning toonde zich een professioneel echtgenoot qua steun, toeverlaat en zwijgzaamheid over verstandige schoenen in bosgebieden.

2017

Krimpenerwaard – daar moest natuurlijk een polderplaatje bij worden geschoten #HollandPromotie

2017

Eemland zal altijd het bezoek blijven van het leuke paard dat zich niets aantrok van het protocol en met smaak naar het boeket van HM keek.

2018

Schouwen-Duiveland en Tholen in de provincie Zeeland. Máxima's rok van Claes Iversen golfde vrolijk met de zee mee #diplomaticdressing

2019

In de Betuwe kom je als royal in een boomgaard terecht, daar kun je op rekenen. Het was die dag gloeiend heet, er werd heel wat afgedept door alle aanwezigen. 

2019

Zuidwest-Drenthe. Poseren met een papegaai? Geen probleem (de Oranjes hebben zelf ook vogels).

2020

Zuidoost-Friesland en een cheeky jongeman die zijn kans waarnam.

Bij zo'n bezoek ontkom je haast niet aan een kaasmomentje.

Een van onze favoriete streekbezoekfoto's: dus, je zit op een vreemde fiets, met een olijke split die richting sexy kan gaan, een megahoed en moet ook nog de handremmen bedienen met een designerclutch in je handen. Hadden we al gezegd dat het die dag snoeihard waaide?

2021

Noord-Limburg en een heerlijke vintage look voor Máxima.

We slaakten eens zucht van opluchting dat ook HM wel eens verstandige schoenen draagt, zeker op drassige dijjken. She's one of us!  

 

Ze begon de dag overigens zo, wat maar weer eens bewijst dat een meisje nooit genoeg schoenen kan hebben. Op naar Salland!

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in