Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Throwback: Máxima x Eurovision

Even lekker terugblikken op Máxima's Songfestival-momenten. Het was een vreemd jaar, maar het was óns jaar. In 2021 vond het Eurovisie Songfestival plaats in ons eigen Rotterdam, na de triomfantelijke overwinning van Duncan Laurence in 2019 (in 2020 viel het hele feest in het water). En dat betek...

Throwback: Máxima x Eurovision

Even lekker terugblikken op Máxima's Songfestival-momenten.

Het was een vreemd jaar, maar het was óns jaar. In 2021 vond het Eurovisie Songfestival plaats in ons eigen Rotterdam, na de triomfantelijke overwinning van Duncan Laurence in 2019 (in 2020 viel het hele feest in het water).

En dat betekende hoog royal bezoek voor het Songfestival, want koningin Máxima ging met een delegatie schoolkinderen vanuit haar eigen stichting Meer Muziek in de Klas kijken.

Deze week barst het Songfestival-geweld weer los met als Nederlandse hoop in Turijn de impeccably dressed S10.

Ze zat 's middags op de tribune voor de repetities...

...gaf dit té leuke interview aan Nikkie de Jager van NikkieTutorials...

...maar was ondanks hardnekkige geruchten 's avonds niet aanwezig om in plaats van de door corona getroffen Duncan Laurence bij de prijsuitreiking aan te schuiven. Jammer!

Vermoedelijk zat ze toen wél gewoon voor de buis samen met miljoenen andere Nederlanders, want ten paleize wordt er ook graag gekeken naar het Songfestival, leerden we in 2020 toen de Oranjes dit kiekje deelden.