Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Streekbezoek: Máxima neemt haar eigen bloemen mee

De Oranjes zijn gearriveerd in Noord-Brabant voor een dagje streekbezoek. Prikten ze gisteravond nog een bijzonder vorkje in Paleis Noordeinde (voor het eerst met kroonprinses Amalia in de gelederen), vanochtend was het vroeg dag op Huis ten Bosch. Willem-Alexander en Máxima zijn vandaag in Noord...

Streekbezoek: Máxima neemt haar eigen bloemen mee

De Oranjes zijn gearriveerd in Noord-Brabant voor een dagje streekbezoek.

Prikten ze gisteravond nog een bijzonder vorkje in Paleis Noordeinde (voor het eerst met kroonprinses Amalia in de gelederen), vanochtend was het vroeg dag op Huis ten Bosch. Willem-Alexander en Máxima zijn vandaag in Noord-Brabant voor een hopelijk zonnig streekbezoek. #goedetiming

Ze gaan langs in De Peel om te kijken hoe daar wordt omgegaan met natuurbehoud. Onder andere op het programma: een wandeling met boswachter door de Deurnsche Peel. En een bezoek aan boeren in de regio.

Bloemen in heur haar

Nou kun je er als koningin blind vanuit gaan dat je ergens langs de route (ook wel meerdere keren) een bos bloemen krijgt. Maar vandaag kwam HM alvast gewapend met haar eigen bloemen aan. In heur haar dan, in haarbandvorm.

Ditmaal combineerde ze 'm met een look van NATAN, een combinatie die we in mei ook al eens voorbij zagen komen.

Veelzijdig bezoek

De Peel is een streek waar oorspronkelijk moerassen, berkenbossen, heide en akkers lagen. Het veengebied is voor turfwinning grotendeels afgegraven. De regio kenmerkt zich tegenwoordig door landbouw- en natuurgebieden.

Vanmiddag gaat het koningspaar ook nog langs bij mensen die getroffen zijn door corona en bijvoorbeeld familieleden hebben verloren aan de pandemie. Ze gaan naar het Boerenbondsmuseum én krijgen in Helmond een tour over de Automotive Campus.

Maar eerst dus die wandeling. Zou HM haar beroemde loafers weer uit de kofferbak trekken, of misschien toch voor een fijn sneakertje gaat? Het werden loafers. Wel nét andere dan die waar ze toen zoveel commentaar op kreeg trouwens.

Beeld: Brunopress/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in