Ons koningspaar schittert op hun eerste dag in India, maar het dagprogramma was slechts het voorafje: bij het staatsbanket in het presidentieel paleis zetten Willem-Alexander en Máxima pas écht hun beste stijlbeentje voor.

Onze koningin droeg, zoals we al voorspelden, een japon van Jan Taminiau in een kleur die zo te zien erg neigt naar de royal trendkleur blossom. En de nodige diamanten natuurlijk. Wow! Ook haar standaardaccessoire (haar waaier, geen overbodige luxe in New Delhi vandaag) mag uiteraard niet ontbreken.

De koning trok een fijne smoking uit zijn koffer om het glamorous plaatje helemaal af te maken. Wat mogen we hier trots op zijn.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vorsten (@vorsten_nl) op

The King's speech (en het kapsel van onze queen)

Minister Kaag was er trouwens óók, en die willen we ook niet onvermeld laten gaan gezien haar rode killeroutfit (waarvan hopelijk nog beter beeldmateriaal volgt!). De Nederlandse delegatie gaat er wel voor, stijltechnisch.

Het koningspaar tourt nog tot en met vrijdag door India, en dat belooft nog veel meer moois, maar zo prachtig als tijdens dit staatsbanket zal het vermoedelijk niet meer worden. Gelukkig hebben we de foto's nog.

Beeld: ANP/PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in