Het wordt een heel koninklijk Songfestival dit jaar. Op Instagram was te zien hoe niemand minder dan royal couturier Claes Iversen presentatrices Chantal en Edsilia in het mooi gaat steken.

Ons Eurovisie Songfestival nadert met rasse schreden (op 12 mei is het zover), dus zijn de voorbereidingen in volle gang. Ook voor presentatoren Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit, die natuurlijk op hun best willen verschijnen voor de rest van de wereld.

Daarvoor worden zwaargewichten ingezet, onder wie Claes Iversen die naast koninklijke banden óók banden met het Songfestival heeft. In 2014 ontwierp hij de jurk waarin Ilse De Lange naar het Songfestival in Kopenhagen ging (Claes is een geboren Deen).

Article continues after the ad

Op Instagram deelden de designer, Chantal en Edsilia alvast het een en ander over hun passessies. Net als David Laport trouwens, want er moeten natuurlijk meerdere jurken worden gemaakt. Wij kunnen niet wachten op het eindresultaat (en Hare Majesteit kijkt ook vást nieuwsgierig mee).

Beeld: Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in