Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sneak peek: dit komt er allemaal in het Amalia-boek

En de eerste woorden van Claudia beloven heel wat. Het boek Amalia van Claudia de Breij heeft een cover. Tenminste... de foto die is vrijgegeven door Uitgeverij Pluim komt van de fotosessie in Lech in 2019. Maar een beauty is het wel. En wie weet is het een tijdelijke cover. Eigenlijk doet het er...

Sneak peek: dit komt er allemaal in het Amalia-boek

En de eerste woorden van Claudia beloven heel wat.

Het boek Amalia van Claudia de Breij heeft een cover. Tenminste... de foto die is vrijgegeven door Uitgeverij Pluim komt van de fotosessie in Lech in 2019. Maar een beauty is het wel.

En wie weet is het een tijdelijke cover. Eigenlijk doet het er ook amper toe, want de inhoud belooft sprankelend te worden.

"Ons eerste echte gesprek voeren we in de werkkamer van haar moeder", valt alvast te lezen bij de uitgever. Claudia de Breij zet gelijk de toon. "Zij op de donkerblauwe bank, ik in een dito fauteuil, onhandig krabbelend in het opschrijfboekje op mijn schoot."

Ze vervolgt: "Het is een nieuwe Leuchtturm, zo’n chique met lijntjes en paginanummering, door deze schrijfwarenfetisjist speciaal voor dit doel aangeschaft. De bladzijden leeg, het omslag geel. ‘Waarom niet oranje?’ vraagt Amalia.Pas als ik haar aankijk, zie ik haar spottende blik."