Wedden dat HM deze pareltjes al geshopt heeft?

Massimo Dutti is al jaren een favoriet merk van koningin Máxima. Het oudere, iets prijzigere maar nog steeds betaalbare zusje van Zara komt regelmatig voorbij als HM ergens in den lane op pad is. En laat het merk nu ook nog eens met een speciale Studio-collectie komen.

Dat is een hele nieuwe tak binnen Massimo Dutti, gericht op kleding die niet per se duur is maar er wel duur uitziet. De meer premium-tak, zullen we maar zeggen. Het designteam van de collectie komt bij Uterqüe weg trouwens, nog een merk uit de Zara-familie. Toen dat merk ophield te bestaan, is het team naar Massimo Dutti gegaan.

Article continues after the ad

Wie shopt er goed in de Studio-collectie? Nou, zij die houdt van zwart en wit. Maar ook zij die houdt van roze (hallo Majesteit!). En zijde. En veren. De keuze is reuze.

Alle stukken uit de collectie kosten minder dan 300 euro, maar de meerderheid kost je ongeveer de helft daarvan. Zeker de moeite waard, want de materialen zijn prachtig en van hoge kwaliteit. Die kunnen jaren mee dus, en dat spreekt echt niet alleen Máxima aan.

Je shopt de collectie hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in