Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Scoor Máxima's off the rack blouse

Wel van Natan, geen couture. Het is modisch nog niet écht genieten in het nieuwe jaar, nu we koningin Máxima alleen vanachter een scherm zien. Maar voor een drukke dag vol internationale calls trok HM van de week tóch een nieuwe aanwinst uit de kast: een blouse van Natan die een pietsje bereikbaa...

Scoor Máxima's off the rack blouse

Wel van Natan, geen couture.

Het is modisch nog niet écht genieten in het nieuwe jaar, nu we koningin Máxima alleen vanachter een scherm zien. Maar voor een drukke dag vol internationale calls trok HM van de week tóch een nieuwe aanwinst uit de kast: een blouse van Natan die een pietsje bereikbaar is voor iedereen.

De gezellig beprinte top met geometrische print komt namelijk uit de ready to wear-collectie van Natan, en is daardoor wel nét iets betaalbaarder dan veel van de andere custom designs die Máxima draagt van het Belgische merk.

Voor de Narel, zo heet-ie, ben je 465 euro kwijt, en je shopt 'm bijvoorbeeld in de eigen webshop van Natan. En kijk jezelf dan eens shinen, op de videoconference.

Beeld: Natan, Koninklijk Huis

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in