Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zweeds fotomoment is een ode aan design van eigen bodem

Prinses Victoria viert haar verjaardag met de Olanders.  Kroonprinses Victoria van Zweden is vandaag jarig en volgens de Zweedse traditie is er dan een persmoment bij Solliden, de zomerresidentie van Zwoyals op Oland, gevolgd door een meet & greet met uitgerukte Zweden assorti. De look was een od...

Zweeds fotomoment is een ode aan design van eigen bodem

Prinses Victoria viert haar verjaardag met de Olanders. 

Kroonprinses Victoria van Zweden is vandaag jarig en volgens de Zweedse traditie is er dan een persmoment bij Solliden, de zomerresidentie van Zwoyals op Oland, gevolgd door een meet & greet met uitgerukte Zweden assorti.

De look was een ode aan design van eigen bodem: top en rok van Ida Sjöstedt, erbij de Gotland oorbellen van Annika Gustavsson en haar Ebba Brahe ketting. Het enige wat uit den vreemde kwam, waren haar Valentino-sandalen.

Prinses Estelle droeg een witte zomerjurk met kant van By Malina en daarop een roze vestje van Bonpoint.

Zoon Oscar was heerlijk moody als altijd bij de aanblik van fotografen en keurig uitgedost in een Bonpoint blazer en broek, die goed matchte bij die van zijn van vader prins Daniel. Prins George was op Wimbledon ook in pak, wat veel mensen zielig vonden, maar zo lopen die jongens natuurlijk niet dag in dag uit rond, privé is het gewoon jeans en een T-shirt voor hen.

Koning Carl Gustaf en koningin Silvia hadden het 'dresscode neutrals' memo niet gekregen of gewoon achteloos terzijde geschoven: je bent de Majesteit of niet, tenslotte. Koningin Silvia droeg een vrolijke bloemetjesjurk, de koning droeg een voor zijn doen uitbundige jasje-dasje combi.

Na het fotomoment was er nog een rijtoer door het dorp...

... naar de ruïne van Borgholm, waar een concert gepland stond. 

... en een concert waarbij prinses Madeleine (in een gebloemde jurk van Veronica Beard) en prins Carl Philip en prinses Sofia (in de Josephine By Malina) zich aan het gezelschap toevoegden.

Foto's (c) PPE Agency, Getty Images, label ID's UFO No More

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in