Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zorgen om koningin Elizabeth (96), familie naar Balmoral

Artsen maken zich zorgen over haar gezondheid. Dat een vrouw van 96 niet meer kwiek en kerngezond is, is geen verrassing. Maar toch ging er deze middag een schok door Groot-Brittannië toen Buckingham Palace een statement naar buiten bracht, waarin staat dat haar artsen zich zorgen maken over haar...

Zorgen om koningin Elizabeth (96), familie naar Balmoral

Artsen maken zich zorgen over haar gezondheid.

Dat een vrouw van 96 niet meer kwiek en kerngezond is, is geen verrassing. Maar toch ging er deze middag een schok door Groot-Brittannië toen Buckingham Palace een statement naar buiten bracht, waarin staat dat haar artsen zich zorgen maken over haar en haar onder observatie houden terwijl ze rust moet houden.

Nog verontrustender is dat prins Charles en zijn vrouw Camilla, de hertogin van Cornwall, naar Balmoral zijn afgereisd.

Ook prins William is in Schotland, net als prins Andrew, prinses Anne en prins Edward en zijn vrouw Sophie, de gravin van Wessex. Prins Harry is eveneens op weg naar Balmoral. Koningin Elizabeth kampt sinds oktober 2021 met 'mobiliteitsproblemen'. Volgens Britse media zou ze zijn gevallen in haar zomerverblijf.

De BBC zegt dat de situatie niet eerder zo ernstig was. Het Britse koninklijk huis is volgens de zender normaal gesproken terughoudend met het naar buiten brengen van nieuws rondom de koninklijke familie.

De formulering van de verklaring en het feit dat leden van de naaste familie bij koningin Elizabeth zijn en ze niet wordt verplaatst naar een ziekenhuis voor eventuele behandelingen, wijst erop dat men overal rekening mee houdt.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in