Het zoontje van prins Harry en zijn vrouw Meghan groeit naar alle waarschijnlijkheid op in Windsor, de plaats waar zijn ouders getrouwd zijn.

Harry en Meghan verhuisden een paar weken voor de geboorte van hun eerste kind naar Frogmore Cottage op het landgoed Windsor, de plaats waar ze elkaar op 19 mei vorig jaar het jawoord gaven.

“Windsor is een zeer speciale plaats voor de koninklijke hoogheden. Ze zijn dankbaar dat Windsor hun officiële residentie zal worden,” zo liet het Britse hof in november weten.

Article continues after the ad

Volledig gerenoveerd

Frogmore Cottage is volledig gerenoveerd voor de komst van Harry en Meghan die sinds hun huwelijk in Kensington Palace in Londen woonden, vlakbij prins William en Kate en hun kinderen.

Naam nog onbekend

Het zoontje van Harry en Meghan, wiens naam nu nog onbekend is, werd in de vroege maandagmorgen geboren en weegt ruim zeven pond. Moeder en kind maken het goed, meldt de woordvoerder van het stel. En in de komende dagen worden er meer details gedeeld. Wat we wél weten is dat oma Doria Ragland bij het stel is op Frogmore Cottage.

Harry verscheen gistermiddag zelf al even voor de microfoon, breed grijnzend.

Bronnen: BuzzR, vorsten.nl
Beeld: AFP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in