Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zo zien de jonge troonopvolgers er nu uit

Tijd voor een Royal Update. Nu prinsessen Amalia, Elisabeth én Ingrid Alexandra allemaal meerderjarig zijn, zien we de Europese troonopvolgers meer en meer de spotlights pakken. Hoog tijd voor een kleine update in de wondere wereld van de heirs to the throne, zij die al bijna aan de beurt zijn en...

Zo zien de jonge troonopvolgers er nu uit

Tijd voor een Royal Update.

Nu prinsessen Amalia, Elisabeth én Ingrid Alexandra allemaal meerderjarig zijn, zien we de Europese troonopvolgers meer en meer de spotlights pakken. Hoog tijd voor een kleine update in de wondere wereld van de heirs to the throne, zij die al bijna aan de beurt zijn en zij die nog wat dieper in de wachtrij staan.

Zij zijn al troonopvolger

Amalia (18) – gaat na de zomer studeren in Amsterdam. Ze hoopt dat Willem-Alexander nog heel wat jaartjes meekan als koning. In het boek van Claudia de Breij: "Ik heb tegen mijn vader gezegd: blijf jij maar gewoon lekker gezond eten en veel sporten."

Elisabeth van België (20) – studeert aan Oxford University maar onderneemt ondertussen al regelmatig iets voor volk en vaderland.

Leonor van Spanje (16) – gaat na de zomer haar eindexamenjaar in op het Atlantic College in Wales (waar ook prinses Alexia studeert). Als ze thuis is, wordt ze door haar ouders al aardig aan het royalwerk gezet, samen met zusje Infanta Sofía.

Zij staan nog even in de wachtrij

Ingrid Alexandra van Noorwegen (18) – maakt komend schooljaar haar middelbare school af. Haar 18e verjaardag werd groot gevierd met landgenoten en collega-royals.

Estelle van Zweden (10) – gaat na de zomer naar groep 5. Ze mag nog even kind zijn, maar gaat al van jongs af aan mee op stap met mama Victoria om te proeven aan haar toekomst.

Prins George (9) – gaat na de zomer naar groep 5, misschien wel op een nieuwe school. De Cambridges zouden uit Londen gaan verhuizen.

Christian van Denemarken (16) – is door zijn ouders kersvers van een omstreden kostschool gehaald en nu op zoek naar een nieuwe plek. 

Jacques van Monaco (7) – gaat samen met zijn tweelingzusje Gabriella sinds de pandemie helemaal niet meer naar school. Ze hebben hun privéschool verruild voor thuisonderwijs op het paleis.

Charles van Luxemburg (2) – mocht zijn eerste royalfeestje (het gala voor de 18e verjaardag van Ingrid Alexandra) al aftikken, maar geniet nog vooral van zijn peuterleventje in Luxemburg natuurlijk.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in