Aankomende zaterdag gaat de champagne open in paleis Huis ten Bosch, want dan vieren Máxima en Willem-Alexander voor het eerst in hun nieuwe huis hun trouwdag. We kijken elke dag even terug op 17 jaar koninklijk huwelijk: 2018.

Dit jaar zagen we het koningspaar persoonlijker dan ooit. Het begon met een bezoek aan China.

More content below the advertising

Daarna stonden de Olympische Winterspelen op het programma, waar Willem-Alexander een heuse selfie nam.

Die door het Koninklijk Huis nog gedeeld werd op social media ook!

Daarna ging de koninklijke familie zelf lekker naar de sneeuw.

De jaarlijkse vrijwillirgsactie van NLDoet staat altijd garant voor wat lachende en spontane gezichten.

 

Koningsdag was ook een hoogtepunt, waar de blikken van het koningspaar elkaar regelmatig kruisen.

Ze straalden werkelijk bij het Bevrijdingsconcert.

En Máxima pakte uit voor de vijftigste verjaardag van Prins Frederik.

Niet lang daarna overlijdt Máxima's zusje Inés. De familie is gebroken en Willem-Alexander geeft een emotionele verklaring als hij alleen aankomt in Riga. Máxima blijft nog in Argentinië om haar moeder te steunen.

Maar ook als zij terugkomt, geeft ze een heel persoonlijke reactie en bedankt iedereen voor het medeleven.

Daarna staat een bezoek aan de zonnige Antillen op het programma, waar Willem-Alexander regelmatig even de blik van Máxima zoekt.

Ook bij de zomerfotosessie op Villa Eikenhorst is de koning erg gespitst op zijn vrouw.

De jaarlijkse troonrede.

Tijdens de balkonscène op Prinsjesdag geeft Willem-Alexander Máxima alle ruimte. Haar broer en moeder zijn speciaal overgekomen uit Argentinië en dat lijkt haar goed te doen.

Dan volgt een absoluut hoogtepunt van het jaar waar Koningin Máxima zich laat zien als één van de meest stijlvolle royals. Het staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk.

Máxima draagt hierbij de befaamde Stuart Diadeem en weet alle ogen op zich gericht.

Bij het werkbezoek aan Duitsland, ogen Máxima en Willem-Alexander ontspannen en lijken ze hier een onderonsje te hebben.

Daarna staat de verhuizing van Villa Eikenhorst naar Paleis Huis ten Bosch op het programma en daar gaat aankomende zaterdag vast de champagne open.

Van harte gefeliciteerd!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De duchess verschijnt de laatste weken in de prachtigste mode: bij de BAFTA's schitterde ze in Giambattista Valli, deze week koos ze voor een design van Gucci.

Zoals we eerder deze maand al vaststelden zijn roze- en paarstinten helemaal de trend onder de royals dit voorjaar. En ja, daar wil Kate natuurlijk óók graag aan meedoen. En dat deed ze in overtreffende trap.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate looks GORGEOUS in @Gucci for the 100 Women in Finance Dinner tonight in London. 😍

Een bericht gedeeld door instylemagazine (@instylemagazine) op

Voor een gala-avond in Londen trok ze een Gucci met allerlei rozetinten uit haar royal garderobekast. Ze maakte de look af met een frambooskleurige clutch van Prada, en zilveren glitterschoenen van Oscar de la Renta. En deed ons verlangen naar de lente. Well done, Kate!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in