Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Spaanse royals op vakantie

De Spaanse royals zijn ook eindelijk aan hun zomervakantie begonnen. Gisteren (zondag) poseerden ze op Mallorca voor hun paleis. Koning Felipe en koningin Letizia straalden, net als hun dochters Leonor en Sofia in de tuinen van zomerpaleis Marivent in Palma. Daar blijven ze vermoedelijk een weekj...

Zien: Spaanse royals op vakantie

De Spaanse royals zijn ook eindelijk aan hun zomervakantie begonnen. Gisteren (zondag) poseerden ze op Mallorca voor hun paleis.

Koning Felipe en koningin Letizia straalden, net als hun dochters Leonor en Sofia in de tuinen van zomerpaleis Marivent in Palma. Daar blijven ze vermoedelijk een weekje, waarna het gezin zich verplaatst naar een vakantieoord waar ze minder herkend worden.

In Palma is de jacht in hun 'vakantieweek' namelijk altijd nogal geopend, op het koningspaar en de prinsesjes. Van de paparazzi tot nieuwsgierige (Spaanse) toeristen: iedereen wil ze zien. Dat is ook een beetje de bedoeling (het is prima promotie voor het eiland dat de koning er vakantiet), maar natuurlijk niet voor het gezin zelf.