Charlotte Casiraghi, de kleindochter van Grace Kelly en dochter van Caroline van Monaco, is dit weekend in het huwelijksbootje gestapt. En dat was een chique, zij het low-key, bedoening.

Charlotte had tot voor kort een heel Monegaskisch en dus redelijk tragisch liefdesleven. Zo was er een veelbesproken romance met een beroemde Franse komiek (waar ook een kindje uit kwam), en gingen er een paar maanden geleden hardnekkige geruchten dat het ook uit was tussen haar en de vader van haar tweede kindje, filmproducent Dimitri.

Article continues after the ad

Maar die twee kwamen er weer bovenop (of het roddelcircuit van Monte Carlo maakte simpelweg wat te veel overuren, dat kan natuurlijk ook), en gaven elkaar dit weekend het jawoord in aanwezigheid van familie en hechte vrienden.

De fashionista koos hiervoor niet voor een enorme bruiloft met baljurk en alles erop en er aan, maar trouwde overdag in een jurkje van Yves St. Laurent. Op de receptie koos ze voor een strapless design van John Nolle. Mét een knipoog naar oma Grace. Die ketting droeg La Kelly namelijk ook ooit, en kreeg ze cadeau na haar huwelijk in 1956.

Beeld: Palais Principier de Monaco/Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in