Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: prins Harry op de dansvloer

Prins Harry heeft woensdag een bezoek gebracht aan een accommodatie van YMCA, een liefdadigheidsorganisatie voor jongeren, in Londen. En daar deed hij mee tijdens de balletles. De hertog van Sussex ontmoette een aantal organisaties die zich inzetten voor een goede mentale gezondheid van tieners e...

Zien: prins Harry op de dansvloer

Prins Harry heeft woensdag een bezoek gebracht aan een accommodatie van YMCA, een liefdadigheidsorganisatie voor jongeren, in Londen. En daar deed hij mee tijdens de balletles.

De hertog van Sussex ontmoette een aantal organisaties die zich inzetten voor een goede mentale gezondheid van tieners en jongvolwassenen.

Harry sprak onder anderen met jongeren die bij YMCA in de Londense buitenwijk South Ealing onderdak hebben gevonden. Zij hebben te maken met psychische problemen, huiselijk geweld of zijn bijvoorbeeld herstellende van een drugsverslaving.

Balletles

Na een rondetafelgesprek met verschillende hulpverleners, was het tijd voor een balletles. Ook de prins waagde zich op de dansvloer waar dansers en danseresjes van vier tot zes jaar les kregen.

Bekijk hieronder beelden van het bezoek.