Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Máxima en Amalia zijn het niet met elkaar eens

Dat moeders en dochters het niet altijd met elkaar eens zijn, bewijzen ook koningin Máxima en prinses Amalia.  De 15-jarige Amalia werd op Koningsdag in Amersfoort gevraagd naar de voorbereidingen die ze had getroffen, want hoe bereid je je als prinses voor op een dag als deze? "Nou, eigenlijk he...

Zien: Máxima en Amalia zijn het niet met elkaar eens

Dat moeders en dochters het niet altijd met elkaar eens zijn, bewijzen ook koningin Máxima en prinses Amalia. 

De 15-jarige Amalia werd op Koningsdag in Amersfoort gevraagd naar de voorbereidingen die ze had getroffen, want hoe bereid je je als prinses voor op een dag als deze? "Nou, eigenlijk heel weinig," begint de prinses. Maar niet lang daarna wordt ze onderbroken door, jawel, haar moeder.

'Zeer competitief'

"Dat is helemaal niet waar!" roept Máxima enthousiast uit. "Ze heeft onderzoek gedaan, ze heeft spiekbriefjes gemaakt, want ze wilde winnen. Deze familie is zeer competitief. Ze wist alles!" Ondertussen zie je dat Amalia zich een beetje schaamt voor haar moeder, wat heel normaal en herkenbaar is voor een meisje van vijftien. 

Hoewel het fragment al van afgelopen zaterdag is, wilden we het je niet onthouden. Bekijk hieronder de leuke beelden terug.