Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: het prachtige handschrift van Kate Middleton

Kate Middleton is van alle markten thuis. Niet alleen hielp ze bij de aanleg van haar eigen Back to nature-tuin op de Chelsea Flower Show in Londen, ze kan ook bijzonder mooi schrijven. Dat is te zien op een handgeschreven briefje dat ze achterliet in haar tuin op de bloemenshow. Toen Kate een gr...

Zien: het prachtige handschrift van Kate Middleton

Kate Middleton is van alle markten thuis. Niet alleen hielp ze bij de aanleg van haar eigen Back to nature-tuin op de Chelsea Flower Show in Londen, ze kan ook bijzonder mooi schrijven.

Dat is te zien op een handgeschreven briefje dat ze achterliet in haar tuin op de bloemenshow. Toen Kate een groep schoolkinderen in haar tuin verwelkomde, mochten zij ook hun mooiste jeugdherinnering opschrijven op een kaartje en deze achterlaten in de tuin.

Sierlijk

De hertogin kon natuurlijk niet achterblijven en ook zij schreef een herinnering op. En dat deed zij in prachtige, sierlijke letters. Ze schreef dat ze met een warm gevoel terugdenkt aan het lopen (én vast ook springen) op de stenen in het Lake District.

Bekijk het kaartje hieronder. 

Kate's tuin

De Back to nature-tuin is een samenwerking tussen de hertogin, The Royal Horticultural Society en landschapsarchitecten Andree Davies en Adam White.

Bronnen: Twitter, contryliving.com
Beeld: Matt Porteous

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in