Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Harry's Hollywood-makeover

Het bekende Britse trademark is weg. Waar je mee omgaat, word je mee besmet. Zo ook prins Harry die zijn leven in Hollywood volledig lijkt te hebben omarmd. Compleet met beauty-ingreepje. Nee, geen Botox, fillers of spray tan (hoewel, je weet nooit), maar een andere Hollywood-klassieker: teeth wh...

Zien: Harry's Hollywood-makeover

Het bekende Britse trademark is weg.

Waar je mee omgaat, word je mee besmet. Zo ook prins Harry die zijn leven in Hollywood volledig lijkt te hebben omarmd. Compleet met beauty-ingreepje.

Nee, geen Botox, fillers of spray tan (hoewel, je weet nooit), maar een andere Hollywood-klassieker: teeth whitening.

Nou is dat in grote delen van de wereld helemaal ingeburgerd, maar in Groot-Brittannië toch nog wat minder. Daar staan ze natuurlijk bekend om hun niet-tandpasta-smiles.

Misschien was het omdat hij naast Meghans stralende glimlach altijd een beetje buiten de toon viel, misschien was het omdat hij wist dat hij meer en meer op televisie zou komen, misschien was het om zichzelf te transformeren in een Hollywoodman. 

Hoe het ook zij: prins Harry is tegenwoordig nét iets meer Hollywood. En dat staat 'm prima.

Beeld: Getty Images/Good Morning America

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in