Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: de eerste setfoto's van Diana en Charles in seizoen 5 van The Crown

Is het al 2022? Verse foto's van Netflix. De opnames van seizoen vijf van The Crown zijn in volle gang. En we krijgen, in navolging van de nieuwe Queen Elizabeth, een blik op de nieuwe Charles en Diana. Hij wordt gespeeld door de Britse acteur Dominic West, zij door de Australische Elizabeth Debi...

Zien: de eerste setfoto's van Diana en Charles in seizoen 5 van The Crown

Is het al 2022?

Verse foto's van Netflix. De opnames van seizoen vijf van The Crown zijn in volle gang. En we krijgen, in navolging van de nieuwe Queen Elizabeth, een blik op de nieuwe Charles en Diana.

Hij wordt gespeeld door de Britse acteur Dominic West, zij door de Australische Elizabeth Debicki. Die we eigenlijk onherkenbaar vinden, want zó ziet zij er normaal gesproken uit:

Daarbij is ze maar liefst 1,90 meter lang en dus een stuk langer dan de échte Diana. Maar een plaatje is het.

Ook West ziet er normaal wel iets anders uit, maar hij zal qua lifestyle minder hoeven te doen om zich in te leven in zijn rol als prins Charles.

In het echt woont de acteur óók in een paleis, zij het eentje in Ierland.

En ook hij heeft zo zijn huwelijksproblemen achter de rug, nadat hij vorig jaar knuffelend en kussend met een veel jongere tegenspeelster werd gefotografeerd in Rome. Vond zijn vrouw, paleis of niet, niet lollig, waarna hij diep door het stof moest.

Hij zal niet diep hoeven graven om zich in te leven, bedoelen we maar.

De opnames van The Crown zijn momenteel dus in volle gang, waarbij vermoedelijk net als bij seizoen 3 en 4 twee seizoenen back to back worden opgenomen. Het zijn de laatste twee (geplande) seizoenen van The Crown, daarna vinden de makers dat we te dicht op de actualiteit komen te zitten.

Een releasedatum is nog niet aangekondigd, maar alle andere seizoenen van de serie verschenen in november, dus maak je maar klaar voor een lange wacht tot november 2022. Worth it.

Beeld: Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in