Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Charlotte gaat naar school

Prinses Charlotte heeft een grote dag: zij meldde zich vanochtend (donderdag) in Londen voor haar eerste dag als basisschoolleerling. Met grote broer George als groot voorbeeld, en papa en mama aan haar zijde. Charlotte Cambridge. Zo zal prinses Charlotte op school genoemd worden, net als haar br...

Zien: Charlotte gaat naar school

Prinses Charlotte heeft een grote dag: zij meldde zich vanochtend (donderdag) in Londen voor haar eerste dag als basisschoolleerling. Met grote broer George als groot voorbeeld, en papa en mama aan haar zijde.

Charlotte Cambridge. Zo zal prinses Charlotte op school genoemd worden, net als haar broer George Cambridge. De prinses start vandaag op de basisschool St. Thomas's Battersea. En haar aankomst zag er zo uit.

Gelukkig voor het prinsesje (3) is ze in goed gezelschap: grote broer George (6) gaat alweer voor het derde jaar naar de school en zal haar vast al een en ander verteld hebben over wat ze kan verwachten. 

Maar toch: hoe spannend is zo'n eerste schooldag, al helemaal als er ook nog een batterij fotografen op je staat te wachten op het schoolplein? 

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in