Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wow, wat wordt Isabella van Denemarken al volwassen!

Mary’s lookalike maakt zich op voor haar belijdenis. In april blaast ze 15 kaarsjes uit en doet ze belijdenis voor de kerk. Om zich daar op voor te bereiden ging prinses Isabella van Denemarken, de oudste dochter van kroonprins Frederik en prinses Mary, afgelopen weekend alvast naar een kerkdiens...

Wow, wat wordt Isabella van Denemarken al volwassen!

Mary’s lookalike maakt zich op voor haar belijdenis.

In april blaast ze 15 kaarsjes uit en doet ze belijdenis voor de kerk. Om zich daar op voor te bereiden ging prinses Isabella van Denemarken, de oudste dochter van kroonprins Frederik en prinses Mary, afgelopen weekend alvast naar een kerkdienst om te oefenen.

Met een trotse oma Margrethe in haar kielzog maakte ze haar opwachting bij een zondagse dienst in Kopenhagen van priester Erik Norman Svendsen, ook de man die haar in juli 2007 doopte.

Op 30 april doet de prinses belijdenis in de kerk van Slot Fredensborg, waar haar oudere broer, troonopvolger prins Christian, haar vorig jaar voorging.

Ze verscheen in elk geval in stijl, want de dochter van de Deense troonopvolger trok voor de gelegenheid een jas van Hugo Boss uit haar kast, waarmee ze alvast een beetje in de stijlvoetsporen van haar mooie moeder lijkt te willen stappen.

Sowieso lijkt Isabella met het jaar meer op haar Australische moeder…

…iets wat ze deelt met zusje Josephine (11).

Dat belooft nog heel wat voor de toekomst.

Beeld: Kongahuset

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in