Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wow: wat is troonopvolger Ingrid Alexandra prachtig

Slimme genen, mooie genen. Vooropgesteld: doordat ze de kneepjes van het royalvak leert van powervrouwen oma Sonja en mama Mette-Marit, kán het niet anders of Ingrid Alexandra van Noorwegen (17) wordt een fantastische koningin. Maar daarnaast: wat een pláátje van een jonge vrouw. De Noren vierden...

Wow: wat is troonopvolger Ingrid Alexandra prachtig

Slimme genen, mooie genen.

Vooropgesteld: doordat ze de kneepjes van het royalvak leert van powervrouwen oma Sonja en mama Mette-Marit, kán het niet anders of Ingrid Alexandra van Noorwegen (17) wordt een fantastische koningin. Maar daarnaast: wat een pláátje van een jonge vrouw.

De Noren vierden deze week, beperkt door coronarestricties uiteraard, hun nationale feestdag: Grunnlovsdag (Grondwetdag). Compleet met balkonmomentje, regenachtige fotopracht en (heel fijn) níét continu gedragen mondkapjes.

Dat hebben we gemist, plaatjes zonder mondkapje. En al is er over de mode niet heel veel te zeggen, want klederdracht, over hoezeer de toekomstige koningin hier straalt kunnen we boeken volschrijven.

Beeld: Koningshuis/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in