Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wordt dit de volgende prins Charles van The Crown?

Dominic West als de Prince of Wales? Seizoen vier van The Crown is nog niet eens uit, maar de cast van seizoen vijf en zes is al grotendeels bekend. Maar wie gaat eigenlijk prins Charles spelen? Nou, Dominic West, zo zoemt het nu rond in het Londense filmwereldje. De acteur die je misschien kent ...

Wordt dit de volgende prins Charles van The Crown?

Dominic West als de Prince of Wales?

Seizoen vier van The Crown is nog niet eens uit, maar de cast van seizoen vijf en zes is al grotendeels bekend. Maar wie gaat eigenlijk prins Charles spelen?

Nou, Dominic West, zo zoemt het nu rond in het Londense filmwereldje. De acteur die je misschien kent van de film Pride (een aanrader!), de serie The Affair en de serie The Wire dus. Hij heeft dan misschien niet de overtuigende oren van de huidige Charles, Josh O'Connor. En is misschien wel té knap. Maar met een beetje fantasie zien wij het wel zitten.

Josh O'Connor lijkt fysiek wel geboren voor de rol...

...maar Dominic heeft ook potentie

Eerder al werden de volgende Diana, koningin Elizabeth en prinses Margaret aangekondigd. 

Gelukkig is het eerst nog tijd voor seizoen vier (vanaf 15 november op Netflix), want dat vijfde seizoen waarin deze acteurs te zien moeten zijn zal láng op zich laten wachten. Het is de verwachting dat The Crown pas in 2022 weer terugkeert op de (streaming)buis, onder andere door de pandemie.

In de tussentijd... keep calm and Netflix on.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in