Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Windsors samen op pad: de nieuwe Fab Four

Charles, Camilla, Will en Kate zijn vanmiddag (dinsdag) samen op stap. En dat is een unicum. De toekomstige koningen én koninginnen van Groot-Brittannië gingen in 2011 (!) voor het laatst met zijn vieren ergens op bezoek. En vandaag dus weer. De reden laat zich raden: door het vertrek van Harry e...

Windsors samen op pad: de nieuwe Fab Four

Charles, Camilla, Will en Kate zijn vanmiddag (dinsdag) samen op stap. En dat is een unicum.

De toekomstige koningen én koninginnen van Groot-Brittannië gingen in 2011 (!) voor het laatst met zijn vieren ergens op bezoek. En vandaag dus weer.

De reden laat zich raden: door het vertrek van Harry en Meghan is er een stevig gat gevallen in de royal family. Waar Will, Kate, Harry en Meghan eerder nog wel eens de paden op gingen als 'the fab four', zijn Will en Kate nu nog maar met z'n tweeën. Of nou ja: dat wás zo. Want er lijkt nu een nieuwe Fab Four te zijn opgestaan.

Het olijke kwartet meldde zich in de buurt van Nottingham, op zo'n drie uur rijden van Londen. Daar bezochten ze een Defence Medical Rehabilitation Centre, waar militairen behandeld worden die tijdens hun werk ziek zijn geworden of gewond zijn geraakt.

Een prachtig moment voor de familie om zich als united front te laten zien.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in