Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Windsors: party like it's 2022!

Queen hoopt platina jubileum te vieren. Stel nou dat de vaccins hun werk doen en de hele wereld blijft handen wassen en een beetje afstand houden, én stel dat koningin Elizabeth gezond en wel 2022 haalt als staatshoofd, dan gaat in het Verenigd Koninkrijk het spreekwoordelijke dak eraf. Het vorig...

Windsors: party like it's 2022!

Queen hoopt platina jubileum te vieren.

Stel nou dat de vaccins hun werk doen en de hele wereld blijft handen wassen en een beetje afstand houden, én stel dat koningin Elizabeth gezond en wel 2022 haalt als staatshoofd, dan gaat in het Verenigd Koninkrijk het spreekwoordelijke dak eraf.

Het vorige jubileum was de Diamond Jubilee River Pageant in 2012

De Queen zit dan 70 jaar op de troon en om dit platina jubileum te vieren, is de regering van plan er een Blockbuster Celebration van te maken, waarbij de Britten vier dagen vrij krijgen. Het zou voor het eerst zijn dat een Britse monarch deze mijlpaal bereikt. De viering zal in het teken komen te staan het beste uit de Britse cultuur, om niet alles op HM te laten neerkomen. Die heeft bij eerdere records namelijk al laten doorschemeren dat ze "not too much fuss" wil.

Foto © Getty Images

The Power Issue van Nouveau ligt NU in de winkel, maar je kunt het ook online bestellen, zonder verzendkosten, op Magazine.nl!