Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Windsors geëvacueerd bij Brexit-rellen

De beveiligers van het Britse koningshuis nemen het zekere voor het onzekere: zij hebben een compleet evacuatieplan klaarliggen voor Elizabeth en co. mochten hun landgenoten in opstand komen tegen Brexit, op 29 maart. Er ligt een evacuatieplan klaar, mocht het in de Britse hoofdstad op rellen uit...

Windsors geëvacueerd bij Brexit-rellen

De beveiligers van het Britse koningshuis nemen het zekere voor het onzekere: zij hebben een compleet evacuatieplan klaarliggen voor Elizabeth en co. mochten hun landgenoten in opstand komen tegen Brexit, op 29 maart.

Er ligt een evacuatieplan klaar, mocht het in de Britse hoofdstad op rellen uitlopen.

Met name over de chaos die opdoemt bij een Brexit zonder akkoord over de Ierse grens maken de Windsors zich zorgen. William en Kate waren afgelopen weekend nog in Noord-Ierland (voor St. Patricks Day) waar hij opriep om 'in woelige tijden samen te komen voor the greater good'.

Mocht Brexit er de 29e gewoon van komen, dan ligt er een actieplan klaar om de koninklijke familie in geval van rellen snel naar een geheime locatie buiten de hoofdstad te vervoeren. Vooral voor Meghan nogal een dingetje: zij zit op dat punt zo diep in haar zwangerschap dat het haar plannen flink in de war kan schoppen.

Nu maar hopen dat het hele plan ongebruikt de prullenmand in kan.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in