Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Williams speech-truc: lenzen uit

Eerste royalhulp bij zenuwen. Wat te doen als spreken voor een groep mensen niet je grootste hobby, maar wél je beroep is? Prins William, verlegen ziel en troonopvolger, kent de fijne kneepjes. In een nieuwe BBC-documentaire, Football, Prince William and Our Mental Health, deelde hij zijn truc sp...

Williams speech-truc: lenzen uit

Eerste royalhulp bij zenuwen.

Wat te doen als spreken voor een groep mensen niet je grootste hobby, maar wél je beroep is? Prins William, verlegen ziel en troonopvolger, kent de fijne kneepjes.

In een nieuwe BBC-documentaire, Football, Prince William and Our Mental Health, deelde hij zijn truc spéciale: hij doet gewoon lekker zijn lenzen uit backstage. Ha!

Vrolijk lachen naar de blurry menigte

"Naarmate ik iets ouder word, worden mijn ogen minder goed", vertelt de prins. "Ik deed heel vaak juist geen contactlenzen in als ik aan het werk ging. Als ik dan moest speechen, kon ik de gezichten voor me niet zien. Dat helpt, want bij zo'n wazig publiek zie je niet wie er allemaal naar je kijkt."

Het hielp hem enorm met zijn zenuwen, zei hij ook. "Ik zag toch niet de hele ruimte. Enorm geruststellend."

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in